20 Юли, 2017 00:58 849 0

Лукаку обеща на феновете още много голове

  • лукаку-
  • манчестър юнайтед-
  • обещание-
  • голове

Няма да имам проблеми с адаптацията, сигурен е белгиецът

Лукаку обеща на феновете още много голове - 1
Снимка: БТА/АР

Новата звезда на Манчестър Юнайтед Ромелу Лукаку обеща още голове, след като откри сметката си в контролата срещу Реал Солт Лейк. Белгиецът е натоварен с големи очаквания след огромната сума от 75 милиона паунда, която бе платена за него, но е сигурен, че ще се справи и ще продължи да бележи.

„Тук съм, за да вкарвам голове и да бъда основна част от тима. Манчестър Юнайтед винаги играе, за да побеждава. Това е настройката на всички тук и още от първия ден, в който се срещнах с мениджъра в Лос Анджелис разбрах, че ще се случи нещо специално” заяви Лукаку пред клубната телевизия.

„Сега просто всичко зависи от нас. Трябва да работим здраво и да покажем в подготвителните мачове, че сме готови за новия сезон. Не мисля, че ще ми трябва много време за адаптация, тъй като познавам повечето от момчетата. Желанието ми е просто да бъда един от лидерите на състава и да му помогна да печели, тъй като отдавна чакам тази възможност” добави той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА