25 Юли, 2017 05:17 842 0

Киелини: Бонучи много ще ми липсва

  • бонучи-
  • киелини-
  • ювентус-
  • милан-
  • трансфер

"Той бе мой партньор във всичко", заяви защитникът на Ювентус

Киелини: Бонучи много ще ми липсва - 1
Снимка: БТА/АР

Защитникът на Ювентус Джорджо Киелини призна, че е приел тежко напускането на партньора му в защита Леонардо Бонучи. Той заяви, че в последните седем години е прекарал с Бонучи повече време, отколкото със семейството си и двамата са били много близки.

"За добро или лошо, Бонучи бе мой партньор във всичко. В последните седем години с него, Буфон и Бардзали съм прекарал повече време, отколкото със семейството ми. Той наистина ще ми липсва като човек и приятел. Може би клубът ще привлече нов бранител, който да ни позволява да взимаме въздух и да пестим енергия за важните моменти от сезона. Преди бяхме петима централни защитници, а сега сме четирима, но много класни, с различни характеристики, така че това ме прави доста спокоен", заяви Киелини.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА