5 Август, 2017 20:43 1 687 1

Левски се издъни в Стара Загора

  • левски-
  • верея-
  • андонов-
  • бенгюзов

Верея победи "сините" с 2:0

Левски се издъни в Стара Загора - 1
Снимка: БТА

Верея победи с 2:0 Левски в мач от 4-ия кръг на Първа лига, игран в Стара Загора. Домакините стигнаха до историческия успех с голове на Георги Андонов (3) и Венцислав Бенгюзов (33).

При първто попадения обаче останаха сериозни съмнения за засада на Елиаш да Силва, а при 0:2 редовен гол на Димитър Пиргов беше отменен за засада. Като цяло Левски, който беше воден от Асен Букарев, разочарова и през първото полувреме не създаде нито едно 100%-во голово положение. Звездните попълнения Жорди Гомес и Габриел Обертан, които започнаха титуляри, също не се запомниха с нищо.

От своя страна Верея игра безупречно в защита и с успеха събра 7 точки, които го изкачиха на 2-ро място. Левски пък е едва на 9-та позиция с 4 т. от три срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОМАЧЕ

    3 1 Отговор
    ТОПЧО СЪСИПА ОТБОРА ЗА 10 ГОДИНИ НАПРЕД