Last news in Fakti

21 Август, 2017 09:30 1 233 0

Димитров: Този успех означава много за мен

  • димитров-
  • кирьос-
  • титла-
  • синсинати-
  • финал-
  • тенис

"Благодаря на всички", заяви Григор на български и поздрави съперника си Ник Кирьос за добрата игра

Димитров: Този успех означава много за мен - 1
Снимка: БТА/АР

Спечелилият първата си титла от Мастър турнир Григор Димитров бе изключително щастлив след триумфа си в Синсинати и поздрави съперника си Ник Кирьос (Австралия) за добрата игра. Григор спечели с 6:3, 7:5 и спечели най-ценния трофей досега в кариерата си.

“Ник, винаги е трудно да играя срещу теб. Поздравления за това, че стигна до финала. Благодарности на моя отбор, на моето семейство. Обичам да играя тук. Благодарности към основния спонсор на надпреварата”, сподели Григор на корта по време на церемонията по награждаването.

"Благодаря ви за подкрепата. Благодаря на всички", каза още Димитров на български.

„Това е един от любимите ми турнири. Всяка година турнирът става все по-добър, така че поздравления. За мен бе истинско удоволствие да съм тук. Оценявам всичко, което правите за нас. Ник, поздравления и всичко най-хубаво на US Open!”, допълни Григор Димитров след триумфа си.

"Знаех какво трябва да направя, но никога не знаеш какво да очакваш. Ник е много добър тенисист, познаваме се доста добре. Доволен съм от играта си, но мисля, че някои неща можех да направя и по-добре. Нервите обаче бяха там. Този успех значи много за мен. Чувствам се уверен преди US Open, но съм здраво стъпил на земята. Щастлив съм, това е най-голямата ми победа. Ще се порадвам ден-два, но след това пак предстои здрава работа", сподели българинът след това в студиото на ESPN.

"Да, това винаги е целта, но ще гледаме мач за мач. Там се играе в пет сета, което на мен ми харесва", отговори Димитров на въпрос дали се цели в трофея и на US Open.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА