19 Декември, 2011 13:49 877 3

Халф на Левски катастрофира пиян

Мариян Огнянов потроши чуждо Audi в ограда на къща

Халф на Левски катастрофира пиян - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на Левски Мариян Огнянов стана поредният футболист на “сините", катастрофирал пиян, след като с колата си се заби в ограда на дом в Лом.

Инцидентът е станал на 18 декември в 4.30 ч. в крайдунавския град. Повлиян от алкохола и движейки се с несъобразена скорост Огнянов губи контрол върху автомобила, излиза вляво от платното за движение и се удря в ограда на частен дом.

Футболистът е управлявал лек автомобил Audi A4, собственост на софийска фирма. Колата е пострадала сериозно при удара, но Мариян се е отървал без травми.

При полицейската проверка е установено, че алкохолът в кръвта му е 2,55 промила. Придружен е до болницата в Лов, където доброволно е дал кръвна проба.

След Юсеф Рабех, Гара Дембеле и Шакиб Бензукан, Мариян Огнянов стана поредният играч на "сините", който показа, че му липсва дисциплина. Той е единственият футболист на български тим, вкарвал гол в Шампионската лига - това се случи срещу Челси преди няколко години.

По-късно обаче той се прочу и с участие в среднощни скандали. През септември 2007 г. Огнянов заедно с още четирима приятели нанесоха побой на охранител на ресторант в Лом.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 myca

    0 0 Отговор
    Какво ли ще му е наказанието ще се чуе ли.
  • 2 вгтм

    0 0 Отговор
    тоя ще свърши по кръчмите след приключване на кариерата му.
  • 3 джеки

    0 0 Отговор
    То от м....л ,какво може дасе очаква--нестига ,че неможе да рита а от горе на това и кара пиян.Вземете му книжката сега за 5-год..Абееее -Левскарска пияница