26 Август, 2017 13:01 1 000 0

Хакнаха и Реал Мадрид

  • реал мадрид-
  • хакери-
  • фейсбук-
  • страница

Страницата на Кралския клуб във „Фейсбук“ стана жертва на хакери

Хакнаха и Реал Мадрид - 1

Реал (Мадрид) стана поредната жертва на хакери. Профилът на клуба във „Фейсбук“ е хакнат. Направени са няколко публикации от името на Кралския клуб, в едно от които е пуснато видео на звездата на Барселона Лионел Меси. То е придружено с надпис „Добре дошъл, Меси!“.

В друга публикация „OurMine Team“ поема отговорност за хакерската атака. От групировката се хвалят, че са доказали, че сигурността в интернет е много слаба. Те посочват, че не само Барселона може да бъде жертва на хакери. Както е известно, преди дни профилът на каталунците в „Туитър“ беше хакнат.

Напоследък доста футболни клубове и известни личности станаха жертви на хакери. Публикувани бяха доста интимни снимки на гаджето на Григор Димитров – Никол Шерцингер, както и на друга популярна двойка в света на спорта – Линдзи Вон и Тайгър Уудс.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА