Last news in Fakti

21 Декември, 2011 13:44 1 210 2

Ники Михайлов е футболист на България за 2011-а

  • ники михайлов-
  • футболист на българия-
  • 2011

Победител в тазгодишната класация за най-добър футболист на България е вратарят на Твенте Николай Михайлов.

23-годишният футболист успя да пребори конкуренцията на капитана на Астън Вила Стилиян Петров и на нападателя на Манчестър (Юнайтед) Димитър Бербатов.

Както е известно, звездата на шампиона на Англия и голмайстор на Висшата лига за миналия сезон спечели отличието седем пъти в последните девет години, с което се превърна в абсолютен рекордьор.

Бербо бе неизменно номер едно през последните четири години в класацията.

Новият носител на престижната награда ще получи своята награда на официална церемония в петък, когато ще бъде обявена призовата тройка.

Любопитeн факт е, че последният вратар, печелил наградата е бащата на Ники и настоящ шеф на българския футбол Борислав Михайлов. Той става номер 1 през 1986-а година. 

Както е известно, в анкетата на феновете у нас за най-добър футболист бе избран премиера на България Бойко Борисов, който е картотекиран в третодивизионния Бистрица (Витоша).

Димитър Бербатов остана втори, а трети се нареди Васил Лукаев (Шипка Драгор).

Михайлов и Стилиян Петров бяха класирани четвърти и пети.

Видимо подигравателният избор на феновете показва, че представянето на националния отбор е разочаровало любителите на футбола у нас до краен предел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    dosta smeshen izbor.mai tati e napanal za sineto.
  • 2 Млд

    0 0 Отговор
    манекен изнежен