Last news in Fakti

18 Септември, 2017 18:00 1 452 0

Защо Санчес се смя на своите съотборници? (ВИДЕО)

  • санчес-
  • смях-
  • съотборници-
  • арсенал-
  • венгер

Звездата на Арсенал Алексис Санчес няма търпение сезонът да приключи, за да се махне от клуба. Това е мнението на почти всички привърженици и анализатори. Чилиецът даде да се разбере, че не се чувства емоционално свързан с "артилеристите". Той започна да се смее и да се радва на фрапантния пропуск на Александър Лаказет в мача с Челси, завършил 0:0.

След като видеото и снимките на южноамериканеца изплуваха в интернет, буквално хиляди привърженици на Арсенал оплюха снайпериста в социалните мрежи.

Както е известно, Лаказет направи голям пропуск срещу английския шампион през първата част, пропускайки да направи добавка отблизо след удара в гредата на Аарън Рамзи. Вместо да се хване за главата или да покаже недоволство от пропуска на съотборника си, Алексис започна да се смее и да се закача с резервния вратар Давид Оспина.

Както е известно, това не е първият подобен случай. Санчес се кикотеше от пейката и при срамната загуба на Арсенал с 1:5 от Байерн насред Лондон на 8-и март...


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА