Last news in Fakti

19 Септември, 2017 11:29 1 572 3

Неймар и Кавани се сбили в съблекалнята

  • кавани-
  • неймар-
  • бой-
  • скандал-
  • съблекалня-
  • дузпа-
  • псж

Капитанът Тиаго Силва разтървал двете звезди на ПСЖ

Между звездите на ПСЖ Неймар и Единсон Кавани е имало сбиване в съблекалнята след победата с 2:0 над Олимпик (Лион) в неделя, пише „Екип“. Според изданието инцидентът е продължение на случилото се между двамата на терена когато не успяха да се разберат кой да бие дузпа и пряк свободен удар. Бразилецът и уругваецът са били разтървани от капитана Тиаго Силва.

Играчите на ПСЖ се опитаха да прикрият случилото се и отричат за конфликт между Единсон Кавани и Неймар. Факт е обаче, че бразилецът се отписа като последовател на уругвайския си съотборник в социалната мрежа „Инстаграм“.

„Нека хората да не вярват на всичко, което се коментира. Това са обичайни неща във футбола. От брат си разбрах, че се говори за конфликт между мен и Неймар. Няма такова нещо. Неймар отскоро е в клуба и се адаптира отлично“, заяви Кавани пред "Ел Универсал".

Даниел Алвес също коментира ситуацията, при която самият той беше замесен. Бившият играч на Барселона и Ювентус взе топката при един фаул и не я даде на Кавани за изпълнение. Топката се озова в Неймар, който отправи опасен удар към вратата.

„Взех топката от Кавани, защото исках аз да изпълня, но Неймар ми я взе и изпълни той. При дузпата не видях какво става, защото разговарях с треньора. Според мен Кавани и Неймар са играчи, които искат да бележат, но на първо място стои професионализмът. Футболът е колективна игра. В съблекалнята всичко беше спокойно. Смятам, че ще се разберат“, коментира Алвес.

Според „Екип“ скандалът между Неймар и Единсон Кавани е най-вече финансов. Уругваецът има клауза в договора си, според която ще получи бонус от един милион евро, ако стане голмайстор на Лига 1. Подобно условие имаше и Златан Ибрахимович при престоя си в ПСЖ, но при него сумата беше 1,5 милиона. Авторитетното френско издание уточнява, че няма информация дали подобна клауза фигурира и в контракта на Неймар.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 КЛОУНЪТ

    9 0 Отговор
    Колко пъти да коментирам колко Мнооого ЖАЛКИ Са тези алчни тъпаци . За каква алчност само става въпрос при положение че имат толкова много, УЖАС.
  • 2 Цар Футбол

    4 0 Отговор
    Тоя Неймар ще пропадне в ПСЖ, или най-малкото НИКОГА няма да достигне нивото на Меси та дори и Роналдо. Всеки знае, че отиде в ПСЖ за пари, а не за "новото предизвикателство". То и новите ЦСКА-та са си предизвикателства, ама що не дойде тука? До последно си мислех, че не е такъв, цяло лято спекулации, а той чакаше ли чакаше, даже и убеждаваше, че ще остане и най-накрая си тръгна.Money whore.

    Коментиран от #3

  • 3 Тренер

    0 1 Отговор

    До коментар #2 от "Цар Футбол":

    Е ти защо си мислиш,че Барса не са могли да му сложат в джобчето парите(процента),които е взел от трансфера и да му вдигнат заплатата като на парижани....
    Проблема му беше Меси,защото от него не може да е НОМЕР 1 в Барса
    А сега в ПСЖ всеки знае,4е е НОМЕР 1,само Кавани нещо се сърди,но няма да е дълго.Не си го схванал ЦАРЧЕ