Last news in Fakti

23 Септември, 2017 12:58 1 253 0

Байерн с много сериозен вратарски проблем

  • байерн мюнхен-
  • волфсбург-
  • вратарска грешка-
  • равенство

Волфсбург изоставаше на почивката с 0:2, но грабна първа точка в Мюнхен от 2001 година насам заради вратарска глупост

Байерн Мюнхен изпусна аванс от два гола срещу Волфсбург, завършвайки 2:2 в мач от шестия кръг на германската Бундеслига, игран на стадион "Алианц Арена". Шампионите си осигуриха комфортен аванс от два гола на почивката, дело на Роберт Левандовски от дузпа и Ариен Робен след рикошет в тялото на Рафиня.

Десетина минути след паузата гостите се върнаха в мача след груба грешка на Свен Улрайх, който пусна детински гол при шута на Максимилиан Арнолд от фаул. Припомняме, че Мануел Нойер отново е контузен и ще липсва до края на годината. В 83-ата минута студен душ поля домакините и техните фенове, защото резервата Даниел Дидави изравни с глава от нищото.

Така Волфсбург спечели първа точка в Мюнхен от 2001 година насам. Интересното е, че новият треньор на "вълците" Мартин Шмидт е последният специалист в Бундеслигата, който си е тръгвал с победа от "Алианц Арена". За него това е трети пореден мач на стадиона на Байерн, в който си тръгва непобеден.

След днешният хикс баварците изпуснаха възможността да се настанят временно на върха и с 13 пункта са на второ място, отстъпвайки по голова разлика на лидера Борусия Дортмунд. Волфсбург взе глътка въздух и шеста точка, изкачвайки се на 11-а позиция.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА