26 Септември, 2017 15:29 1 146 0

Боримиров с критика към Делио Роси

  • боримиров-
  • роси-
  • критика-
  • левски-
  • берое

"Виждам умора, а и смените закъсняха", размаха пръст спортният директор на Левски

Спортният директор на Левски Даниел Боримиров разкритикува треньора Делио Роси за първи път публично. Според Боримиров смените на "сините" при снощното нулево равенство с Берое са закъснели.

"Виждам умора в отбора. Освен това смените закъсняха, според мен. Кога ще са готови Антони Белмонт и Йерсон Кабрал? Аз мисля, че трябва да питате треньора, той може да даде по-изчерпателен отговор", заяви Боримиров. Той коментира и ситуацията с базата на стадион "Раковски".

"Нека да видим какво ще каже Станислав Ангелов, след което ще видим какво да отговорим. Не съм запознат с писмото на родителите от базата на "Раковски", затова няма какво да коментирам", каза още Боримиров.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА