13 Октомври, 2017 14:56 635 0

Никодимов: ЦСКА трябва да мачка, за да е шампион

  • никодимов-
  • цска-
  • пирин-
  • радуканов-
  • титла

"Ще е трудно срещу Пирин, а и Радуканов ще иска да се докаже", прогнозира легендата

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов говори преди предстоящия мач на "червените" с Пирин (неделя, 20:00 часа). Паро прогнозира, че "орлетата" ще създадат проблеми на "армейците" в София, но подчерта, че ако ЦСКА иска да изпълни целта си и да стане шампион, ще трябва да побеждава всеки.

“Ще ни е доста трудно. Пирин направи някои силни игри като гост - измъкна равен от Лудогорец в Разград, би Ботев в Пловдив… Успешно играе навън, като залага на подчертано дефанзивен стил и контраатаки. Така че ЦСКА няма право да подценява Пирин, а и по принцип няма мачове за подценяване. Ако ЦСКА играе на пълни обороти, ще спечели, защото е по-добрият и класен отбор. Но ако малко подценят съперника, нещата се изравняват. Пирин ще искат да се покажат на “Армията”, за да ги види цяла България. Все пак “Армията” е най-голямата сцена в България, на която всеки иска да изпъкне в най-добрата си светлина. Играчите им така могат да се продадат. Но щом имаш за цел да си шампион, трябва да мачкаш. Друго спасение няма”, каза Паро за "Тема спорт".

“Милен Радуканов също ще иска да се докаже. Бил е в ЦСКА и сигурно пак иска да дойде. Това е нормално. Изградил е бояк отбор и трябва да се внимава”, предупреди Никодимов.

“Ако могат, играчите трябва да си решат мача още през първото полувреме. Да не се чака второто. Това трябва да е една хубава репетиция за дербито с Левски”, допълни легендата на “армейците”.

“Надявам се паузата да не се отрази негативно на отбора. Вярвам, че треньорският щаб си е свършил работата по време на почивката и отборът ще е готов”, завърши Паро.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА