16 Октомври, 2017 11:23 827 2

ЦСКА с нова издънка в първенството

  • цска-
  • издънка-
  • първенство-
  • лудогорец-
  • пирин

"Червените" не успяха да победят Пирин

ЦСКА направи нова издънка в битката за шампионската титла, след като извъртя равенство 0:0 срещу Пирин на стадион "Българска армия". Това е второ поредно равенство за червените, които вече изостават на три точки от Лудогорец и първото място.

Все пак ЦСКА е с три точки пред Левски, но след седмица предстои "Вечно дерби", след което армейците може да паднат и до трета позиция. От своя страна Пирин е на десето място с 12 точки.

Най-интересното от тази среща бе това, че домакините стартираха с осем чужденци, между които бяха Раул Лое и Рафаел Енрике. Трябва да се отбележи и феноменалната игра на Благой Макенджиев. Вратарят на Пирин направи уникален мач и е с основна заслуга за равенството на отбора си.

Като цяло двубоят премина под непрестанни атаки към вратата на гостите, но ударите на "червените" бяха или твърде неточни, или твърде слаби за Макенджиев.

"Червените" пропуснаха възможността да се доближат на точка зад лидера Лудогорец преди дербито с Левски идната събота. Последният мач, в които играчите на Стамен Белчев не вкараха гол бе именно срещу разградчани (0:1) през юли.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 С.М крушата

    7 1 Отговор
    Хвърляш пари на вятъра Гриша
    Ама на теб не ти пука и без това не си работил за тях.
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.