Last news in Fakti

17 Октомври, 2017 01:00 761 0

Икарди: Нека си говорят, аз ще си вкарвам

  • икарди-
  • интер-
  • милан-
  • титла-
  • голове-
  • критици

"Победата над Милан е много специална", заяви капитанът на Интер

Капитанът на Интер Мауро Икарди беше на седмото небе, след като наниза хеттрик на градския съперник Милан. "Нерадзурите" спечелиха дербито на "Джузепе Меаца" 3:2 и продължават чудесното си представяне от началото на сезона.

"Победата в този мач е нещо много специално. Преди началото съотборници ми казаха, че чакат голове от мен и с удоволствие ще задържа топката. Критиците да си говорят, да си пишат, а аз ще правя това, което мога най-добре – да вкарвам. Радвам се за себе си, за Интер и за победата, която постигнахме", заяви Икарди.

Относно отличното начало на сезона за "нерадзурите", аржентинският национал заяви: "Рано е да се говори за титла. Сега ни предстои нов тежък сблъсък със сериозен съперник като Наполи. Това ще бъде специален мач за мен, защото те са лидерът в класирането и играят най-добрия футбол в Европа", добави Икарди.

В класирането Наполи е лидер с 24 точки, следва Интер с 22, а Ювентус и Лацио са с по 19 т. "Нерадзурите" гостуват на стадион "Сан Паоло" в събота от 21.45 часа наше време.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА