16 Октомври, 2017 16:32 1 677 1

Mercedes заплашили Розберг и Хамилтън с уволнение

  • розберг-
  • хамилтън-
  • лауда-
  • уволнение-
  • mercedes-
  • катастрофа-
  • формула 1

Това се случило след инцидента между двамата в Испания през 2016-а

От Mercedes са заплашили Люис Хамилтън и Нико Розберг с уволнение след състезанието в Испания през 2016-а, разкри Ники Лауда. Тогава още след старта британецът атакува съотборника си, който го затвори, Хамилтън изпусна контрол върху колата и удари Розберг, след което и двамата отпаднаха.

Отношенията между двамата се обтегнаха сериозно, а Лауда разкри, че от отбора са взели сериозни мерки, като са предупредили пилотите, че при нов подобен инцидент или действие против интересите на тима, ще последва уволнение.

„Въведохме правила и им казахме, че подобно поведение на пистата е неприемливо. Постановихме съвсем точно какво могат и какво не могат да правят и ги уведомихме, че договорите им ще бъдат прекратени при нов подобен инцидент, тъй като не можем да позволим на пилотите си да разрушават състезанията си един на друг“ заяви Лауда.

„Тото определено въведе ред и мирът се върна в отбора, а освен това инцидентите след това на практика бяха ликвидирани“ добави Лауда, за когото е ясно кой е виновен за случилото се тогава.

„Мисля, че Люис бе твърде агресивен, а след като се оказа в тревата не успя да овладее колата и удари Нико“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 копеле

    0 0 Отговор
    Сетила се Мара да се обара, това е доста старичко