Last news in Fakti

17 Октомври, 2017 17:56 2 499 8

Кобрата: В моя живот не всичко е пари!

  • кубрат пулев-
  • пари-
  • кобрата-
  • антъни джошуа-
  • бокс-
  • пулев

Българският боксьор трудно е взел решението да се откаже

Кобрата: В моя живот не всичко е пари! - 1
Снимка: БТА

Българският боксьор Кубрат Пулев заяви, че много трудно е взел решението да се откаже от мача за световната титла срещу британеца Антъни Джошуа. Кобрата трябваше да излезе на ринга в Кардиф в края на този месец, но мачът няма да се състои заради травма на българина.

В социалната мрежа Фейсбук Кубрат Пулев обяви, че „остава жаден за тази битка“, която по думите му е само въпрос на време да се състои. Боксьорът написа, че в неговия живот не всичко е пари.

Здравейте, приятели!

Наясно съм, че новината за моята контузия и последвалата отмяна на мача между мен и Антъни Джошуа за световната титла ви е изненадала. Не ми бе лесно да взема това решение! Знам, че на мое място почти всеки друг би избрал да се качи на ринга в Кардиф въпреки всичко и да прибере няколко милиона.

Всеки друг, но не и аз! В моя живот и в моя свят не всичко е пари. Научил съм, че човек влиза в битка, за да я спечели. Разбрал съм, че независимо от превратностите на живота човек не бива да изневерява на своите убеждения.

Антъни Джошуа трябва да защитава световните титли срещу здрав съперник и аз се радвам, че той вече има такъв. Аз оставам още по-жаден за тази битка и смятам, че е само въпрос на време. Именно подобни предизвикателства карат сърцето ми да бие силно и да усещам, че съм истински жив. В период от една седмица опитахме всичко, за да оздравим контузията, но всяко нещо си иска своето.

Приемам го, като знак. Щом Бог така е решил, значи така е трябвало да стане. Все така ще бъда себе и няма да предам принципите си. Няколко милиона повече няма да ме направят нито по-богат, нито по-щастлив.

Моето богатство е безрезервната обич на българския народ, от който винаги черпя сила и вдъхновение и който ми дава смисъл на всичко, което правя!

Благодаря от сърце на всички българи за вярата и подкрепата! Те значат много за мен Продължаваме напред!


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Аааа

    17 8 Отговор
    В твоя живот , всичко е чалга !
  • 2 япа тоя

    13 8 Отговор
    Егати смешния лъжец
  • 3 хазарт

    12 7 Отговор
    Върни парите на хората,измамник
  • 4 Vasik Atanasova

    6 0 Отговор
    КОЙ В МОМЕНТА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПРАВИ СРЕЩУ МАШИНАТА ДЖОШУА
    НИКОЙ
    ЕДИНСТВЕНО ДИОНТЕЙ УАЛДЪР
    КУБРАТ НЕ Е ЗА СВЕТОВЕН ШАМПИОН
    ДОГОДИНА ЩЕ ИГРАЕ ПАК С НЯКОЙ ПЕНСИОНЕР И ТОВА Е
    НОМЕРА БЕШЕ ДА ЗАОБИКОЛИ ДЖОШУА
    ЩОТО НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ ШАНС
    АЗ ЗАЛОЖИХ ПАРИ НА КУБРАТ И КЛИЧКО И ЗАГУБИХ
  • 5 Morgoth

    7 1 Отговор
    Е, два пъти номер 2 не е никак малко, но кариерата му свършва до тук.
  • 6 Дон Кинг

    2 0 Отговор
    Кога Уайлдър ще се срещне с Джошуа! Защо това не се уговаря? Това би била една смислена среща на Титани! Всичко друго е прах в очите!
    Проверете Дионтей Уалйлдър... страшилището на САЩ. Няма загуба.. всичко е нокаути.

    Коментиран от #7

  • 7 Vasik Atanasova

    4 0 Отговор

    До коментар #6 от "Дон Кинг":

    джошуа има 19 нокаута а дионтей 29
  • 8 Десен ляв десен

    0 0 Отговор
    Едно момче има от Куба в момента което е в сьстояние да им строши лагерите и на двамата ама го хванаха с допинг,иначе американския крьчмарски боец беше зел-дал ако се беше сьстояла мачьт.