Last news in Fakti

23 Октомври, 2017 09:55 12 927 14

Нови разкрития около сексскандала със съдийка

  • съдийка-
  • сексскандал-
  • бфс-
  • тодорова-
  • стоянов

Шеф в БФС карал Тодорова да се съблича пред него

Жертвата на големия секс скандал, който разтърси родния футбол – кандидат-футболната съдийка Теодора Тодорова разказа подробности около атаките на областния шеф БФС в Монтана – Ангел Стоянов. Тя сподели защо и как е действала и изрази разочарованието си от липсата на подкрепа и разбиране в първите дни след избухването на скандала. Както е известно, от БФС в крайна сметка изгониха Стоянов и той вече няма нищо общо с централата.

„От самото начало той беше мъж, който просто иска връзка с жена. После се превърна в мой шеф. От него ми зависеше професията. Мечта ми е да съм футболен съдия, а покрай футбола се запознах с Ангел Стоянов. Той беше председателя на Областния съвет на БФС в Монтана.

Понеже не се познавахме и не знаеше как ще реагирам, започна с нещо от сорта “много си интересна като личност…“, „за теб може да се измисли нещо…“. Тогава съпругът ми каза – Този те сваля и ще имаме проблеми с него.

Издържах без грешка теста, но нарядите и излизането на терен зависеха от него. Не бях пусната нито веднъж, а той каза ,,че причината е, че съм обвързана с клуба. Това е така, но и други съдии бяха обвързани по този начин, а за тях не беше проблем.

Причината е, че толкова месеци не получи това, което иска. Каза ми какво е то на служебен обяд – иска неангажираща сексуална връзка, на което останах безмълвна. Той усети притеснението ми и ми даде срок да си помисля. Започна да ми звъни и да ми пише СМС-и. Заплаши ме, че съм стара, за да стана съдия.

Много внимавах къде се виждаме с него, исках да има други хора наоколо. Разбрах, че колкото съм по-груба с него, толкова повече пречки ще ми създава. Започна да ми налага психически тормоз. Искаше да меря екипировката пред него. Прибирах се разплакана вкъщи и това отношение започна да ми омръзва. През ден ми искаше снимки (голи), които отказвах да правя. Знаеше, че не го спирам, защото съм зависима.

Много бях наранена от всички коментари, след като разкрих цялата история. Започнаха да ме обвиняват, но никой не обърна внимание на злоупотребата му със служебно положение. Жертва съм. Българките са склонни да си мълчат за такива неща, защото ги е страх да се опълчат срещу човека с власт. Може би ги е страх, че обществото няма да ги подкрепи“, разказа футболната съдийка Теодора Тодорова пред камерата на Нова телевизия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хасан

    101 6 Отговор
    Да му се чудя на мъжа й..ще й задирят жената и той ще гледа.?!...малеее аз ако съм ще го скопя тоя шеф..
  • 2 Къртев

    32 25 Отговор
    На времето дядо ми казваше "никога не вярвай на хубава жена" . Може и така да е, но пък тая единствена ли е? Пък и нещо, като не може да се докаже, защо да вярвам. На времето имаше една жена от някаква фондация, която ходила при Наско Сираков за пари (тогавашен директор на ПФК Левски) явно са и отказали . Та и тя се изкара жертва на сексуален тормоз от Сираков. Бил искал от нея фелацио. Но там работата беше, че момата не беше първа младост пък и не беше някоя засукана красавица. Така, че слухове и схеми всякакви. Особено на сексуална тематика, колкото искаш. И сега се сещам, тази мадама, като е усетила накъде отиват нещата, защо е плодължила да се заиграва. Срещи, есемеси и т.н. Защо веднага не е предприела нещо конкретно, да се защити, ако въбще има случка, от която да се защитава

    Коментиран от #4

  • 3 Христо

    31 3 Отговор
    У тая къща мъжът е бил - съдията!
  • 4 САП

    35 5 Отговор

    До коментар #2 от "Къртев":

    Лесно е да се каже да го спре, но понякога хич не лесно да се направи.
    Особено ако цялото ти семейство е зависимо от такъв човек.

    Една от причините да не се решават да го спрат жените такъв е точно това, което пишеш за хубавите жени. И мисленето тя си го е търсела.

    А страховете и, че може да и навреди при отказ за мене са много основатели. Виждал съм го ,такива хора не приемат да бъдат отхвърляни или да им се отговаря с "не", за тях е обида и унижение, а най-много ги е страх(а те обикновено са страхливци), че губят власт над този човек и той може да разкрие мръсните им тайни.

    Най-страшна е малкото власт в малкия човек(той почти винаги злоупотребява с нея). Този явно е такъв.
  • 5 FURY

    47 2 Отговор
    мъжа ти моето момиче да пребие съдията няколко пъти с тръба и маска...докато си траете РОБИ така ще е,трябва да си краино краен със селските изроди пълзящи по света.....
  • 6 чарлс

    20 4 Отговор
    тотални глупости , що още на втората среща не му заведе полиция , а па мъжа и знаел па си траел , да не е и той бил в далаверата
  • 7 gost

    13 5 Отговор
    Вероято съдийката е права... Но пропуска да ни напише как вероятно е флиртувала в Ангелово присъствие.
  • 8 Ники

    7 3 Отговор
    Цц е виновен
  • 9 Ломчанин

    15 2 Отговор
    Тая е много подла и нагла маниполаторка познавам я от дете. И защо никаде във всички интервюта и статии не видяхме всички чатове и повече записани разговори едва ли са само няколко сто процента го е сваляла а може и да са имало нещо повече.
    Ще ви разкажа една история от преди да станат граждани на Монтана. В интервюто си пред Нова ТВ тя казва че никога не е живяла в Лом което е лъжа.
    Преди да започнат да се занимават с футбол тя и мъжа и работеха в Алмус. Лом е малак град и всички се познаваме техни колеги са ми разказвали как тя е имала любовни отношения с тогавашен шев в бирената на Алмус. Свободин Колев нейния мъж отново е знаел за това и когато вече са си омръзнали с шефа тя е опитала да направи подобен скандал и там но нещо не се е получило и тогава за капак с мотокар е одарила автомобил на друг шеф и са я уволнили заедно с мъжа и.
    След това са започнали да се занимават с футбол пак в Лом и точно преди да заминат за Монтана печелят проект към младежка банка в Лом за да направят голям турнир пак в Лом и щом им превеждат парите си купуват автомобил БМВ на старо и турнир няма а те заминават да живеят в Монтана.
    Предлагам на репортерите и журналистите който се занимаваха и все още се занимават с това да дойдат в Лом минете през кмена Пенкова, минете през полицията където всеки един полицай знае за тях, посете спортните площадки и залата, свържете се с младежка банка и просто питайте за питайте за ТЕОДОРА И СВОБОДИН ОТ АТЛЕТИКО ЛОМ обещавам ви много

    Коментиран от #10, #11, #12

  • 10 Гостенин

    15 1 Отговор

    До коментар #9 от "Ломчанин":

    Това добре . но едва ли някой се интересува.В България разследващи журналисти няма , освен ако не им се плати да омаскарят човек.
  • 11 гост

    6 0 Отговор

    До коментар #9 от "Ломчанин":

    Интересно, ГОСПОДАРИТЕ защо не са ги захапали ?
  • 12 Банскалия

    1 5 Отговор

    До коментар #9 от "Ломчанин":

    Много си простичък бре юнак...Всичко,което хортуваш изглежда правдоподобно,ама,...пустото...не можеш да пишеш правилно на български език.От начина по който пишеш се добива представа,че си завършил само до трето отделение.Лоша работа...

    Коментиран от #14

  • 13 Банскалия

    1 5 Отговор
    Много си простичък бре юнак...Всичко,което хортуваш изглежда правдоподобно,ама,...пустото...не можеш да пишеш правилно на български език.От начина по който пишеш се добива представа,че си завършил само до трето отделение.Лоша работа...
  • 14 Ломчанин

    6 1 Отговор

    До коментар #12 от "Банскалия":

    Това че съм го написал неграмотно не променя случилите се събития за които изброените хора и институции ще потвърдят и могат да разкажат още много подобни случки.
    Ето например закрила на детето които прибират двете им момченца и ги дават за осиновяване. Това също може да бъде приверено защото след пожар в домът им е повикана и полиция която открива двете деца сами в в отвратителни обстоятелства. Лесно е човек да лъже ето пример Теди и Свободин а още по-лесно е лъжите да бъдат проверени когато събитията са се случили така че полиция и други институции да са замесени.
    Думите са излишни мога да разказвам много. По-интересно е защо до сега никой репортер или журналист не ги е проучил