Last news in Fakti

22 Ноември, 2017 13:02 1 694 2

Григор Димитров разкри тайната си за успеха

  • димитров-
  • титла-
  • очаквания-
  • тайна-
  • успех-
  • тенис

"Да си последният оцелял в един турнир е най-страхотното нещо", заяви Димитров

Най-добрият български тенисист и №3 в света Григор Димитров посочи кои са основните причини за успехите му тази година. Последният от тях бе феноменалният триумф на финалния турнир на ATP за година в Лондон. Именно след него Григор не спира да дава интервюта за различни световни медии.

„Стигал съм много напред и друг път на големи турнири, но не и до крайния успех. Тази година точно мисля, че успях да прескоча тази бариера, която ми пречеше. Играх по-освободено и с по-голяма увереност. Има и още дребни детайли, но те започнаха да се подреждат наведнъж, а това даде резултат. Не съм променил много неща. Просто не спирах да работя и всичко това ми се отплати”, коментира Димитров пред Sky Sports.

„Наясно съм, че ще ме следят под лупа на Australian Open през януари. Това повече ме радва, отколкото да ме натоварва. За това играя тенис, да се боря с всички за победата. Чувствам се уверен. Да си последният оцелял в един турнир е най-страхотното нещо”, добави първата ракета на България.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    4 9 Отговор
    Свирките за Гришко да започнат - СЕГА.
  • 2 B52

    19 2 Отговор
    Свирките от Николка, а от нас - Браво Гришо!
    Пожелавам ти през следващия сезон няколко пъти по 2.5 млн. долара. Със здраве си ги харчи, на мен стигат тези няколко секунди след последната спечелена точка, когато се чувствам горд, че има такива българи.
    То друго, което да ни прави горди почти не остана ...