Last news in Fakti

28 Ноември, 2017 12:56 1 128 0

Левски се отказва от титлата - има друга цел

  • левски-
  • роси-
  • победа-
  • дунав-
  • цел-
  • титла-
  • купа на българия

Успехът над Дунав в турнира е задължителен пред треньора Роси

Макар и с победи с по 1:0, Левски продължава да запазва дистанцията до първия и втория във временното класиране на Първа професионална лига. На „Герена" обаче гледат реалистично на варианта „сините" да се борят за първа титла на България от 2009 г. и затова с приближаването на средата на сезона целта е друга. Италианският треньор Делио Роси е получил задача отборът му да направи всичко, за да спечели турнира за купата на България.

Предвид четвъртфиналните двойки за битките в топ 4 ще отпадне Лудогорец или ЦСКА, които имат мач помежду си. Така за Левски победата в Русе над Дунав на 15 декември става задължителна. „Сините" ще направят генерална репетиция за този мач в сряда, когато отново гостуват в крайдунавския град за мач от междинния 18-и кръг на Първа професионална лига.

В понеделник левскарите демонстрираха отлично настроение преди тренировката на едно от помощните игрища на „Георги Аспарухов". Футболистите използваха снеговалежа и си спретнаха бой със снежни топки за загрявка, пише "24 часа".

В шампионатния двубой с Дунав Делио Роси няма да може да разчита на един от твърдите си титуляри. Испанският халф Жорди Гомес получи 4-ия си жълт картон за сезона при измъчената победа с 1:0 над Верея, която дойде след гол, вкаран с ръка от Давид Яблонски. След пристигането се в Левски Гомес не е пропускал мач от първенството.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА