13 Декември, 2017 16:29 955 2

Каранга: ЦСКА е фаворит срещу Лудогорец

  • каранга-
  • цска-
  • лудогорец-
  • фаворит-
  • купа на българия-
  • десподов

"Не ни интересува дали Лудогорец е паднал от Верея или е бил Хофенхайм", пък заяви Десподов

Голмайсторът на ЦСКА Фернандо Каранга няма търпение да излезе на терена за утрешния мач срещу Лудогорец от четвъртфиналите за Купата на България. "Червените" посрещат Лудогорец от 17.30 часа на стадион Българска армия.

"Много важен мач за нас. Подготвяме се добре и дано да спечелим. Спокойни сме и нямаме търпение да започне мачът. Мотивацията е на повече от 100 процента. Треньорите ми обясниха как да се пазя от провокации. Играем у дома и сме фаворити. Знаем, че играем срещу шампиона на България, имаме нашите шансове", коментира Каранга.

Нападателят Кирил Десподов е амбициран да затвърди добрите впечатления, които остави в последните мачове. "Не се влияем от резултатите на Лудогорец, гледаме си нашия отбор. Не ни интересува дали Лудогорец е паднал от Верея или е бил Хофенхайм. Чувстваме се перфектно подготвени физически и психически след победата над Берое. Ще покажем, че сме най-добрият отбор в България. Благодарен съм на треньора, че ми дава шанс за изява. Липсваше ми игрова практика, но като започнах да играя по 90 минути и вече влязох във форма", коментира Десподов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Морето

    2 5 Отговор
    Това гмо-то на джуджето са много заблудени - ако лудите натиснат педалите ще им направят поне 5-ца.

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.