19 Декември, 2017 05:15 935 0

Райконен: Не съм загубил амбицията си

  • райконен-
  • амбиция-
  • формула 1-
  • титла-
  • ferrari

Финландецът твърди, че Ferrari трябва да са перфектни за старта на новия сезон

Въпреки че не се наслади на кой знае колко силен сезон, Кими Райконен продължава да твърди, че не е загубил амбицията си да печели във Формула 1.

Финландецът има едва две победи от 2009-а насам, като за последен път спечели през март 2013-а в Австралия с Lotus, но е амбициран за по-добро представяне през 2018-а година.

„Нямаше да съм на пистата през следващата година, ако нямам амбиция да печеля. Все още се наслаждавам на състезанията и това е единствената причина да съм част от Формула 1. Докато желанието и амбицията са тук е ясно, че ще давам най-доброто от себе си“ коментира пилотът на Ferrari, който очаква силна нова година, като знае, кое ще бъде ключово.

„През последния сезон не започнахме по най-добрия начин. Имахме разбира се и добри моменти, но цялостно не постигнахме желаното, особено ако се погледне цялостно на представянето ни. Всичко трябва да сме уточнили за първия старт, защото ако нещата не са перфектни това може да ни струва много точки“ добави Райконен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА