13 Януари, 2018 01:00 1 598 0

Юнайтед и Сити във война за подписа на Санчес

  • манчестър юнайтед-
  • манчестър сити-
  • арсенал-
  • санчес-
  • трансфер

"Червените дяволи" дават 25 млн. паунда на Арсенал плюс Мхитарян за чилийската звезда

Звездата на Арсенал Алексис Санчес може изненадващо да продължи кариерата си в Манчестър Юнайтед, твърди едно от най-авторитетните английски издания The Guardian.

Чилийският национал е трансферна цел №1 на градския съперник на "червените дяволи" – Сити, откъдето му предлагат седмична заплата от 250 хиляди паунда, а на "топчиите" 20 милиона паунда.

Юнайтед обаче е вдигнал офертата към Арсенал на 25 млн. паунда, плюс ненужният вече Хенрих Мхитарян, който е в обтегнати отношения с Жозе Моуриньо. Присъствието на арменския национал може да накара лондончани да се съгласят на трансфер.

Бившият ас на Борусия Дортмунд беше цел на Арсен Венгер още преди да премине на "Олд Трафорд", а сега с него на "Емиретс" ще имат и готов заместник на Санчес, чийто договор е до края на сезона.

По-рано през деня се появиха информации, че Златан Ибрахимович може да напусне Юнайтед до броени седмици и точно Санчес може да се окаже негов заместник. Големият плюс при чилиеца е, че ще има право да играе и в Шампионска лига.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА