Last news in Fakti

22 Януари, 2018 21:16 1 612 0

Юнайтед привлече звездата на Арсенал

  • трансфер-
  • арсенал-
  • манчестър юнайтед-
  • алексис санчес-
  • хенрих мхитарян

Чилиецът вече е играч на Юнайтед

Юнайтед привлече звездата на Арсенал - 1
Снимка: Twitter, Man Utd

Големият трансфер в британския футбол, очакван през последните дни, вече е факт. Манчестър Юнайтед привлече звездата на един от преките си конкуренти Арсенал Алексис Санчес. „Червените дяволи” обявиха официално, че чилиецът вече е част от отбора.

Двата тима постигнаха договорка, като в нея беше включен и футболистът на Юнайтед Хенрих Мхитарян, който вече е играч на Арсенал. Според „Скай спортс” договорът на Санчес е за четири години и половина, докато този на арменеца – за три години и половина.

29-годишният чилиец подписа с Арсенал през 2014 година, когато беше закупен от Барселона за малко над €40 милиона. През настоящия сезон отбеляза седем гола в английското първенство. Санчес обаче отказа да обвърже бъдещето си с „топчиите”, искайки друго предизвикателство.

Арсенал от своя страна се похвали с привличането на Мхитарян. Лондончани посочват, че капитанът на арменския национален отбор е носил екипа на Юнайтед в 39 мача, в които вкара пет гола. Освен това той е избиран осем пъти за арменски футболист номер едно.

Юнайтед привлече звездата на Арсенал
Снимка: Arsenal


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА