4 Февруари, 2018 11:58 2 032 0

Радостни новини за Владо Стоянов

  • владо стоянов-
  • вратар-
  • лудогорец-
  • възстановяване-
  • контузия

Възстановяването на вратаря върви добре и той ще е готов за новия сезон

Възстановяването на Владислав Стоянов върви добре и стражът на Лудогорец се надява да се завърне в игра през следващия сезон. Пред btvnovinite.bg хора от обкръжението на футболиста отхвърлиха информациите, че той може да прекрати състезателната си кариера заради рядката контузия.

30-годишният вратар на шампионите е в лазарета от март 2017 г., когато скъса пателарно сухожилие преди световната квалификация България - Холандия. Въпросното сухожилие е разположено под колянното капаче и позволява скачането, сгъването и разгъването на крака.

Той беше опериран в Букурещ и се очакваше да е извън терена между 6 и 8 месеца. Заради усложнения обаче се наложиха още интервенции, както и дълго възстановяване в Барселона. Стоянов със сигурност ще пропусне остатъка от сезона, но се очаква да бъде напълно готов за следващия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА