12 Февруари, 2018 11:17 957 2

Шефът на тениса: Трябва да викаме повече звезди

  • тенис-
  • турнир-
  • софия оупън-
  • димитров-
  • цветков-
  • звезди

"Това е начинът да не се стига отново до такава ситуация", заяви Стефан Цветков

Президентът на българската федерация по тенис Стефан Цветков проговори за първи път за турнира София Оупън, който приключи в неделя. Както е известно, Григор Димитров се отказа от надпреварата ден преди старта, с което разтърси България. Шефът на тениса до сега не взимаше отношение по темата, пише "Блиц".

На въпрос, имахте ли опасение за организацията без участието на Григор Димитров, председателят на родната федерация каза: "В този бизнес и професионален спорт винаги има такива ситуации. Организаторите винаги трябва да са готови с варианти. Оттук нататък нашата стратегия ще бъде да залагаме на поне няколко звезди, за да няма такива ситуации като тази.“

„Нашата работа като федерация е да има турнир тук, да има сериозен тенис в България. Всякакви други неща не трябва да пречат на пътя и се радвам, че имаме сериозни партньори, уникален турнирен директор, сериозен екип. Предстоят ни хубави неща.“


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    3 1 Отговор
    Предният спонсор се отказа понеже миналата година освен на мачовете на Григор не е имало интерес към другите играчи. Това показва плоска мисъл и незаинтересованост към спорта, а интерес само към личността. Ето, Григор изиграва една драма, основателна или не, и се отказва. След няколко дена обаче играе на друго първенстово, което навежда на мисълта, че контузията не е била толкова значителна щом е готов за игра само дни след отказа. Как да се заложат милиони в организация на нещо, към което публиката няма иситнски интерес?

    Коментиран от #2

  • 2 Гаранти

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "гост":

    Предишния спонсор се отказс, понеже нямаше пари да си плати лиценза. Григор не игра, заради мениджъра му Стоименов, който саботира участията му в България, помеже иска да вземе мястото на Цефа, като прецедател на федерацията.