Last news in Fakti

1 Март, 2018 15:58 3 722 6

Ужас в Париж! Неймар пропуска сезона

  • псж-
  • неймар-
  • контузия-
  • операция-
  • счупване

Кариоката ще бъде готов за старта на Мондиал 2018

Звездата на ПСЖ Неймар ще се възстановява цели 3 месеца от контузията в глезена си, а не между 6 и 8 седмици, каквито бяха първоначалните прогнози.

Бразилецът има счупване на пета метатарзална кост на ходилото и изкълчен глезен, като ще претърпи операция. Според лекаря на бразилския национален отбор, който ще извърши хирургическата интервенция, нападателят ще се нуждае от повече време, за да е готов на 100% за игра.

Новината със сигурност е кошмарна за ПСЖ и Бразилия. На практика Неймар ще пропусне остатъка от сезона в Лига 1 и ще е готов за игра малко преди началото на Мондиал 2018 в Русия. Той обаче със сигурност няма да е във върхова форма за стартиращото на 15 юни световно първенство.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мечти

    4 2 Отговор
    Сбъдна мечтата на много българи - да получават пари без да работят! Много жалко..

    Коментиран от #3

  • 2 К.К.

    7 0 Отговор
    Сега ще бие рекорда на Божинов от ман.сити, за най-високо платено игрово време
  • 3 Чичу Ади

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мечти":

    Там се корени проблема. Подписват договори, в които нищо не засяга заплатата им. Сегашният е за 5 години. Ако ще с 1 крак да остане, пак ще ги получава тези пари за целия срок. Клубовете сами са си виновни, а не бай Мангау само това му дай. Убеден съм, че може да се върне в игра след 6 седмици, но цигойнерите от Амазония не искат да го пуснат в игра, за да не се контузи отново. Сега ПСЖ са аут от ШЛ, печелят си титлата във Франсе, Меси взима Балон О'дор... Остава му само да се надява на световната титла Ней, но са до 1/4 финал със съдийските побутвания.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Вълчан

    0 0 Отговор
    Това беше със бразилеца.От сега на татък ще е бледо подобие на играч.Не знам какво толкова го величаят но нито е на нивото на Роналдо нито на Меси.
  • 6 Дикембе Мутомбо

    0 0 Отговор
    Само при имотите ли има балон? Слушахме за този, още докато играе в Бразилия колко бил велик. Този ще го вземе, онзи, цената се вдига. Отиде в Барселона, нищо особено не показа и хоп - най-скъпия футболист в света. Безумие!

    Ама да беше само той...