13 Март, 2018 13:02 3 392 7

Елена към Бербатов: Спираш с футбола!

  • елена-
  • бербатов-
  • съпруга-
  • скандал-
  • футбол-
  • кариера-
  • контузии

Половинката на нападателя е бясна заради желанието му да продължи да играе

Димитър Бербатов и половинката му Елена са се скарали покрай футболните проблеми на ветерана. Митко си тръгна с наведена глава и през задния вход от Индия. И макар да е вече на години, имал намерение да поиграе още един сезон.

Елена обаче била категорично против. Тя не искала мъжът й да бъде постоянно атакуван и обиждан. Дошло й до гуша и предпочитала спокойствието. Освен това се притеснявала най-вече за здравето му. Докато беше в Керала Бластърс, Бербо получи две контузии, една от които бе доста сериозна. В крайна сметка той се размина с по-тежка травма благодарение на добрата намеса на индийските лекари.

„Докторите са категорични, че Митко трябва много да внимава. Той е вече на 37 години, а на възраст тялото му е доста по-податливо на наранявания. И съответно контузиите минават по-трудно”, уточняват източници на „ШОУ”.

Поради тази причина Елена настоявала Бербатов да приключи с кариерата си на футболист. В противен случай можел да пострада по-сериозно.

„Аз не искам той да стане инвалид. Достатъчно е играл. Достатъчно купи и успехи завоюва из Европа. По-добре да сложи край, имаме си предостатъчно пари. А и за разлика от други, които пръскат спестяванията си за отрицателно време, Митко е умен и знае как да реализира финансите си”, твърдяла Елена Щилянова пред свои приятелки.

Тя признала, че не мигнала цяла нощ след втората контузия на Бербо. Даже била готова на другия ден да хване самолета и да замине за Индия. Димитър обаче я спрял, успокоявайки я, че всичко е наред и няма смисъл да се драматизират нещата.

„Те рядко се карат. Но този път Елена е повече от засегната. Всъщност, тя не за първи път иска той да се откаже, но сега е повече от категорична. Държи на всяка цена Бербатов да се оттегли от терена. Ще видим какво решение ще вземе в крайна сметка. Много е вероятно да я послуша, въпреки че в момента има оферти за него. Да, той вече е на 37 години, но интересът съществува”, добавят от обкръжението на най-известния благоевградчанин не само в България, но и в света.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този

    15 2 Отговор
    Той и преди толкова игра
  • 2 бербоклук

    10 2 Отговор
    Моля ви ,спрете да го отразявате това нещо
  • 3 Браво

    3 2 Отговор
    Алчната Елена го спира от футбола!!! Нали ти го прати на гурбет в Индия , да се излага на стари години, вместо да си старините и лекува болежките.
  • 4 Пенсионер

    3 3 Отговор
    Нека се понагуши още малко,па тогава....
  • 5 Митко Резервата

    8 2 Отговор
    - Какво е общото между Димитър Бербатов и бабите, освен, че не могат да бягат бързо?
    - Обичат да стоят по пейките - Бербатов на резервната, а бабите на пейките пред блока.

    Коментиран от #6

  • 6 Берба джендърче

    3 2 Отговор

    До коментар #5 от "Митко Резервата":

    Какво е общото между Бербата и мид-дженъдрите - среднополовите ? Общото е физиономията, нашият от лигавене и седене на шезлонга край басейна е придобил физиономия Берба -джендър
  • 7 незнайко

    0 0 Отговор
    Мъчи се момчето да стигне Стоичков, но не му се отдава в последно време. Стоичков спира да играе на 38 години !