Last news in Fakti

31 Март, 2018 09:43 2 162 7

Кобрата: Джошуа най-вероятно ще победи Паркър

  • пулев-
  • джошуа-
  • паркър-
  • бокс-
  • световна титла-
  • прогноза

"Въпреки това смятам, че британецът не е непобедим", заяви българският боксьор

Българската звезда в тежката категория на професионалния бокс Кубрат Пулев сподели очакванията си за предстоящия тази вечер двубой между Антъни Джошуа и Джоузеф Паркър в Кардиф. Според него в този мач е трудно да се говори за фаворит, но Джошуа има малко по-високи шансове, пише "Sportal".

“Превъзхожда Паркър в ръст, което зависи от това, дали ще го използва добре, може да му донесе позитиви. Домакин е, което не е никак маловажно и ще изиграе роля. Освен това може би превъзхожда като подготовка и тактическа постройка. Аз като цяло не смятам, че Джошуа е непобедим и не съм съгласен с това превъзнасяне от страна на някои хора и специалисти. Ще видим обаче какво ще се случи. Тук говорим за бокс в тежка категория. Няма най-силни.

Има моментен най-силен, защото днес може да е той, а утре да е друг. Зависи от подготовката и дадено състояние. Видяхте колко интересна стана тежката категория, след като Кличко загуби и се оттегли. Видяхте мача на Ортис и Уайлдър, който бе крайно интересен. Все повече такива мачове ще има, включително и с мое участие.

За да поднесе изненадата Паркър трябва да изиграе стратегически перфектен мач. Да наказва всяка грешка на Джошуа, да има точни попадения и да се възползва от слабостите му. А такива ще има. Ако успее да направи всичко това, може не просто да победи, а да запише брутална победа”, коментира Кобрата.

Относно неговия мач с Доминик Бризийл той не може да каже нищо конкретно, тъй като тепърва предстоят преговори. Желанието на българина е обаче мачът да е в Европа, а не в САЩ. Той обаче изключва София като вариант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 япа тоя

    12 7 Отговор
    Кобра,не се обаждай,че ставаш още по-смешен
  • 2 АБВ

    7 3 Отговор
    ШШШШШШШШШТ
  • 3 Кообрат

    9 5 Отговор
    Пулев а сега застани на един крак и се плези,поне ще знаеш
    къде се намираш ,можеби търсиш друго поприще като
    коментатор,критик абе и там си кой номер в СВЕТА !!! :)
  • 4 КУРА

    14 3 Отговор
    "Въпреки това смятам, че британецът не е непобедим"
    Кой? Ти ли ще го победиш? По хубаво иди да се напиеш в плаза и направи дует с жена ти... наркоч
  • 5 Петър

    7 3 Отговор
    Кренвирша пак се изказа неподготвен
  • 6 12345

    8 3 Отговор
    Ква Кобра???Тва е Пепелянката
  • 7 vasik atanasova

    2 1 Отговор
    но паркър показа сърце и игра като мъж
    а ти се скри
    и човека си взема 7 000 000 паунда
    а кво каза нека да му е лошо
    и влезе в историята
    а ти ни изложи
    изложи и себе си
    птичето веднъж каца на рамото