Last news in Fakti

21 Април, 2018 12:58 1 185 1

И втори полицай можел да остане без зрение

  • иванов-
  • левски-
  • цска-
  • бомбичка-
  • зрение

Инспектор Петър Иванов също пострадал от бомбичката

Вторият пострадал полицай от бомбичката на мача ЦСКА – Левски – инспектор Петър Иванов, разкри, че също има нараняване на окото след взрива. Той даде интервю за предаването „Събуди се“ на Нова Телевизия.

„На много неща съм се нагледал, на почти всякакви ситуации. Отивам на работа позитивен. Да, осъзнавам, че има и недобронамерени. Когато има такава група от хора винаги може да се случи нещо“, призна Иванов, който от 16 години работи в системата на МВР.

„На мястото, където ние се намирахме, няма как да знаем от къде е дошла бомбичката. Имам наранявания на лицето и роговицата на дясното око. Няма как да коментирам подробности”, допълни полицаят.

Инспектор Иванов се обърна към колегата си Гергана Зашева-Методиева, която пострада по-тежко на дербито и претърпя операция за спасяване на зрението на едното око, като ѝ пожела да бъде силна.

„Хората, които правят тези неща да се замислят, че там в публиката може да е техен роднина”, отправи послание към футболните фенове инспектор Петър Иванов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цар Вул

    0 0 Отговор
    Нищо Ви няма,след като наказаха ГОВЕДАТА само с един мач без публика вместо да ги изхвърлят от БФС от "А"ПФГ и ги пратят да играят с Горно Нанадолнище!!!!Хак Ви е!!!!!Утре могат да Ви зачешат и с АК 47!!!!И пак ги толерирайте!!!!!