14 Юни, 2018 10:58 1 330 3

Кобрата: До края на седмицата всичко ще е ясно

  • пулев-
  • кобрата-
  • съперник-
  • уайт-
  • бокс-
  • мач

"България стряска противниците ми", заяви Пулев

Кубрат Пулев се прибра в България, след като води дълго време подготовка в Берлин. Кобрата говори пред "Тема Спорт" на летището в София за победата на брат му Тервел в САЩ, проваления мач с Дилиън Уайт и следващия съперник, когото трябва да срещне.

Какво мислиш за представянето на Тервел срещу Анкона?
- Тервел беше добре трениран, смятам че се справи перфектно. Очакват го доста по-трудни противници. Догодина или към края на тази се надявам да спечели титла, с която да зарадва всички.

Ивайло Гоцев каза, че Тервел набира все повече популярност в САЩ.
- Не само там, по принцип вече трупа популярност.

Твоят мач се провали, какво предстои?
- Има много хора, които говорят, както и Уайт, който казваше, че съм страхливец, какво ли не. Имаше търг, който спечелихме, има правила, по които се играе. Няма какво да коментирам дали трябва да отида в Лондон или каквото и да е. Спечелили сме търга, те трябва да дойдат тук. Вземаме излъчването, организирането и казваме къде и кога да се играе. Има си правила на федерацията как да се извърши всичко, но в последния момент се извъртяха. 90 дни от търга трябваше да се проведе мачът, но те не искаха. Предлагаха ми преди търга да отида в Лондон да играя. Казах им, че същите пари, които ми дават, аз ги давам на тях да дойдат в София. Те отказаха. Ние, българите, не сме по-прости. Защо те да отказват, а аз да се съглася да отида в Лондон? Отидохме на търга, спечелихме, изненадахме ги всичките големи промоутъри, с по 20-30 години стаж, но всичко бе на наша страна и те отказаха.

Какво се случва сега?
- Те си организираха мач, сега ще видим IBF какво ще каже, водим преговори. До края на седмицата може би ще се реши. Трябва да има мач скоро, защото не съм играл повече от година. Въпросът е кой ще бъде противникът.

Имаш ли претенции?
- IBF ще назначат. Каквото кажат, това ще е. Имам очаквания, но не ви казвам, за да не ви подвеждам. Ако има нещо конкретно, ще ви кажа със сигурност. България ги стряска, аз ги стряскам, не искат да идват тук, страх ги е. Сега ще има нов противник и всичко ще се проведе наново.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 толерантен

    4 4 Отговор
    Бе, тя България "стряска" не само противниците ти, ами и поддръжниците ти.
  • 2 Тхц

    12 4 Отговор
    И тебе те беше страх да идеш при Джошоа, ама коментираш другите че ги е стрх
  • 3 Тесла

    3 2 Отговор
    Хайде хайде, стига хейт за Кобрата. Че не е цвете за мирисане не е, но пък там където е стигнал пак си е похвално. Да се надяваме и след него да има други които да се бият за титли.