Last news in Fakti

27 Юни, 2018 10:30 2 393 0

Чичарито не е героят, за когото всички го мислят

  • чичарито-
  • герой-
  • зарязване-
  • гадже-
  • болест-
  • виялон

Испанска журналистка разкри, че звездата на Мексико я е зарязал, след като разбрал, че е болна

Чичарито не е героят, за когото всички го мислят - 1
Снимка: БТА/АР

Испанската журналистка Лусия Виялон е сред големите звезди с микрофон в ръка на световното първенство. Репортерката се изявява за "Унивижън" и "Телевисас Депортес". Самата тя се радва на интерес от страна на колегите си, включително се появи на екран заедно с Христо Стоичков.

Причината е, че красивата Лусия бе гадже със звездата на Мексико Хавиер Ернандес. Двамата с Чичарито бяха пред сватба преди няколко години, но той изненадващо я заряза. Оказа се, че по това време Виялон е била болна. Тя е страдала от пневмоторакс и е имало опасност за живота й.

de alguna manera refleja tu alma, tu estado de ánimo, tu creatividad...- autorretrato #estonoesunselfie @adolfodominguezoficial @2brotherspro

Публикация, споделена от Lucia Villalon Puras (@lucia_villalon) на Сеп 26, 2017 в 1:40 PDT

"Когато преживявате нещо такова, научавате много за себе си и за другите - сподели Лусия по повод болестта и раздялата си с Чичарито. - Ситуации като тази ви позволяват да видите кой всъщност не трябва да бъде в живота ви. Откривате приятели и хора, които не са това, което сте мислили. Разбирате кой ви изоставя в критичните ситуации и се научавате да ги пуснете, защото в действителност е по-добре да не са около вас."

Въпреки това Виялон няма да има проблеми да вземе интервю от Чичарито, ако пътищата им се пресекат в Русия. Все пак той не е сред най-желаните й събеседници. Там са Лео Меси, Луис Суарес, Кристиано Роналдо, Серхио Рамос, Марадона, Пеле и Луиш Фиго.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА