Last news in Fakti

17 Февруари, 2012 11:14 960 0

Берлускони пак ще става президент на Милан

  • милан-
  • берлускони-
  • арсенал-
  • шампионска лига-
  • галиани-
  • италия
Берлускони пак ще става президент на Милан - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Силвио Берлускони е останал много доволен от показаното от Милан в осминафинала в Шампионската лига срещу Арсенал (4:0) и смята да се завърне на президентския пост на любимия си отбор. В момента грандът от Милано официално е без президент, а Берлускони се води собственик на клуба. Така де факто първи човек по йерархичната стълбичка в Милан е вицепрезидентът Адриано Галиани, а освен него на същата длъжност на "Виа Филипо Турати" са още Паоло Берлускони, който е син на бившия премиер на Италия, и Джани Нарди. Под тях седят деветимата членове на борда на директорите, сред които е щерката на Силвио Берлускони - Барбара.

Ил Кавалиере, както е прякорът на медийния магнат, щял да предложи името си за гласуване още на следващото заседание на борда, като той мечтае да подобри собствения си рекорд и да спечели шеста купа от Шампионската лига начело на Милан. Към днешна дата Берлускони е най-титулуваният президент в историята на футбола и се е запалил да прибави още отличия към президентската си визитка.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА