Last news in Fakti

29 Март, 2012 12:20 959 0

Искат филм за живота на Берлускони

  • силвио берлускони-
  • италия-
  • берлускони-
  • филм-
  • биография
Искат филм за живота на Берлускони - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Власт, пари, жени, лукс, корупция ... Силвио Берлускони определено е чудесен персонаж за автобиографичен филм. Но кой ще се наеме да изиграе забавния чаровник, лукавия политик и ненаситния любовник на Италия?

Медиите в Италия и САЩ отдавна натискат да започнат снимките на филма за Берлускони, който определено разполага с всички предпоставки да се превърне в тотален хит. Изборът пада върху Жан Клон Ван Дам. Спекулациите сочеха, че Берлускони искал сам да заснеме лентата.

За съжаление, бившият премиер няма такива планове. Поне това твърди за момента неговия говорител. Но не е лесно да се обърне гръб на мисълта, че Берлускони може да поиска да ознаменува 18-годишното си присъствие в политиката с филм.

Но тези, които очакват драма от скандали, секс и глупости, може да останат разочаровани, пише британският вестник „Гардиън“. Или  пък тези, които искат да видят как бедното, но харизматично момче се възкачва по пътя нагоре към медиен магнат, собственик на футболния клуб „Милан“ до премиер. Съвсем неясно е каква част от живота на най-богатия италианец ще бъде поместена в лентата. Но ако реши да прави нещо подобно, то със сигурност ще впечатли.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА