Last news in Fakti

27 Юли, 2018 11:30 1 296 0

Макгрегър ще полага общественополезен труд

  • макгрегър-
  • нурмагомедов-
  • общественополезен труд-
  • хулиганство-
  • мма-
  • ufc

Ирландецът се е признал за виновен по обвиненията за хулигански прояви и нападение

Суперзвездата на ММА Конър Макгрегър се е признал за виновен по обвиненията за хулигански прояви и нападение на свои колеги в Ню Йорк през април. Тогава той атакува автобус, в който бе един от потенциалните му следващи съперници Хабиб Нурмагомедов, като хвърли складова количка и счупи прозорците на рейса, при което пострадаха трима ММА бойци.

Макгрегър се е признал за виновен и в резултат на това ще положи пет дни общественополезен труд, както и ще ходи на терапия за укротяване на гнева. Той е постигнал споразумение с прокуратурата да не бъде съден за углавно престъпление и няма да лежи в затвора, като дори досието му ще бъде чисто.

Макгрегър също така има заповед да не доближава пострадалите бойци Рей Борг и Майкъл Киеза до юли 2020 година, а и ще трябва да плати ремонта на почупения автобус.

Според слуховете следващият мач на Макгрегър ще бъде на 6 октомври срещу шампиона в суперлека категория Хабиб Нурмагомедов.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА