Last news in Fakti

1 Август, 2018 11:58 1 095 1

Реал Мадрид започна със загуба при Лопетеги

  • реал мадрид-
  • лопетеги-
  • дебют-
  • манчестър юнайтед-
  • санчес-
  • ерера-
  • бензема

Мадридчани загубиха с 1:2 от Манчестър Юнайтед в контрола

Манчестър Юнайтед приключи участието си на Интернешънъл Чемпиънс Къп с успех над доминатора в Шампионската лига Реал (Мадрид). „Червените дяволи“ се наложиха с 2:1 в Маями, а всички попадения паднаха през първата част. За Кралския клуб това беше първи двубой за това лято и дебют на новия треньор Хулен Лопетеги.

Вратарят Давид де Хеа изигра първия си мач след Мондиал 2018, а новото попълнение Фред също дебютира за английския тим. Английският тим направи силно първо полувреме и заслужено поведе с два гола аванс.

Алексис Санчес откри резултата в 18-ата минута след асистенция на Матео Дармиан, а след това чилиецът подаде на Андер Ерера за попадението му в 27-ата.

Карим Бензема се разписа за Реал (Мадрид) в добавеното време на първата част. „Белият балет“ имаше предимство на терена през второто полувреме, но е успя да стигне до нови попадения.

На Манчестър Юнайтед предстои контрола срещу Байерн на „Алианц Арена“ в неделя и след това открива сезона във Висшата лига с домакинство срещу Лестър на 10 август.

Реал (Мадрид) има още два мача от Интернешънъл Чемпиънс Къп. На 5 август (неделя) предстои среща с Ювентус в Лендоувър (щат Мериленд) и срещу Рома на 8 август в Ийст Ръдърфорд (щат Ню Джърси). Седмица по-късно е двубоят с Атлетико (Мадрид) за Суперкупата на Европа в естонската столица Талин


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 REAL MADRID

    1 0 Отговор
    Фен съм на Реал Мадрид, но без Роналдо този отбор няма да е същия и моментално това си пролича... ако не купят някой топ нападател са обречени на загуби!