Last news in Fakti

6 Август, 2018 11:35 711 2

ЦСКА продължава да лети - мина през Дунав с 3:0

  • цска-
  • дунав-
  • победа-
  • първа лига-
  • футбол-
  • спорт

ЦСКА се качи на върха на Първа лига. "Червените" отбелязаха трета поредна победа от началото на сезона, без да допуснат гол в собствената си врата.

Този път надвитият тим беше Дунав, който допусна поражение с 0:3 на стадион "Българска армия".

Във фокуса на събитията отново бяха офанизвните играчи на столичани Едвин Джеси, Кирил Десподов и Мауридеш, които постигнаха много в предни позиции. За тима дебют направи и най-новото попълнение Евандро, който се появи като резерва през второто полувреме, пише topsport.bg.

Още във 2-ата минута Кристиян Малинов можеше да направи попадение при центриране на Джеси от левия фланг, но ударът му с глава мина на сантиметри от лявата греда.

Джеси също пропусна, останал сам срещу вратаря Антонов. В 20-ата минута последният боксира топката в главата на Бодуров, който бе на метри от голлинията, но Дунав се размина и в тази ситуация с гола.

Още един пропуск последва. При отлично организирана контраатака Джеси намери Мауридеш пред вратарското поле, който обаче я прати високо над вратата. Минути по-късно обаче бразилецът се реваншира.

Таранът засече с глава центриране на Борис Секулич отдясно в наказателното поле и откри резултата, вкарвайки своя гол №5 с екипа на ЦСКА - 1:0!

"Червените" обаче отбелязаха второ точно попадение. Вратарят Станислав Антонов излезе извън наказателното поле и при опит да изчисти топката пред погледа на Джеси, я прати в тялото на Мартин Ковачев, за да се върне в мрежата - 2:0!

Минути след началото на втората част домакините можеха да стигнат до трети гол, но удар на Кристиян Малинов попадна в гредата, а при добавката Джеси стреля слабо в ръцете на Антонов.

Имайки предвид играта на "червените" третото попадението бе въпрос на време, а то дойде по изключително майсторски начин.

Кирил Десподов бе намерен отдясно в наказателното поле, нападателят на ЦСКА сви топката пред погледа на играч на гостите и с мощен удар горе в ъгъла вкара за 3:0!

До края на срещата столичани имаха още няколко възможности да отбележат за четвърти път, но не се възползваха и така срещата завърши с 3:0.

ЦСКА е с пълен актив от 9 точки след първите три кръга, без допуснат гол, а на отбора предстои изключително важен мач с Копенхаген в Лига Европа.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фен-Ка

    4 7 Отговор
    Кое цска бе хора.. тире софия ли, етрополе-микре-ловеч ли, 1948..? Стига вече с тези фейк нюз !

    Коментиран от #2

  • 2 Фен-Ка

    2 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фен-Ка":

    ЦСКА for ever! Това ЦСКА,което продължава напред,напук на евроидиоти и ,,пеперуди еднодневки''