Last news in Fakti

8 Август, 2018 13:47 1 121 0

ЦСКА преговаря с халф на Шалке, чака отговор от Георги Миланов

  • футбол-
  • цска-
  • шалке-
  • георги миланов-
  • трансфер-
  • нестор ел маестро

Ръководството на ЦСКА преговаря с халф на Шалке 04, чието име за сега се пази в пълна тайна. Става въпрос за вътрешен полузащитник, който ще засили конкуренцията в средата на терена, твърдят от "Меридиан Мач".

Ако играчът подпише днес, то той ще бъде картотекиран за двубоя с Копенхаген от третия предварителен кръг на Лига Европа в четвъртък вечер в София.

В момента треньорът Нестор ел Маестро разчита на двама вътрешни халфове в титулярния си състав - Рубен Пинто и Кристиян Малинов, който е наказан за първия мач с Копенхаген и неговото място ще заеме Жанио Бикел. Алтернатива е и Валентин Антов, който обаче изглежда твърде неопитен за мач от такава важност.

До момента на "Българска армия" бяха привлечени седем играчи. Това са вратарят Данте Стипица, защитниците Стивън Перейра и Борис Секулич, халфовете Жанио Бикел и Жоржиньо и нападателите Мауридес и Евандро. Същевременно Георги Миланов и Тодор Неделев все още са актуални за ЦСКА. Миланов ще даде отговора си в петък.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА