Last news in Fakti

10 Август, 2018 11:04 1 111 1

Ел Маестро e огорчен: Шансовете намаляха

  • цска-
  • копенхаген-
  • дания-
  • загуба-
  • нестор ел маестро

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро беше в меко казано лошо настроение след домакинската загуба с 1:2 от ФК Копенхаген. Съдията Барт Вертентен лиши "червените" от един от играчите в първата среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа, но въпреки това младият специалист не си позволи да избухне срещу рефера.

"Играхме страхотно в първите минути. След това се видя, че сме излезли срещу силен противник. Сигурен съм, че ако бяхме 11 срещу 11, щяхме да спечелим", коментира веднага след мача Нестор Ел Маестро.

"Нямам какво да кажа за отсъжданията на съдията. Видях и ситуацията за червения картон, и дузпата. Футболът е много тежка игра понякога, особено когато се случват подобни неща. Винаги е трудно, когато загубиш с 1:2 в домакински мач", продължи треньорът на ЦСКА.

"Копенхаген игра тактически много грамотно, най-вече през второто полувреме. Ще бъде много тежък реванш, шансовете намаляха", призна младият наставник.

"Отбелязаха ни с фантастичен удар от дистанция и от дузпа”, каза Ел Маестро.

"Преди мача казах, че шансовете са 50:50. Видях датските футболисти, които пееха и празнуваха, така че може да имат известно самочувствие след победата", добави треньорът на ЦСКА.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Николай

    5 2 Отговор
    ЛОшото е че така ни е заченато в кръвчицата, радваме се като сиганче вафла на малкото и мислиме че вс е решено, и подценяваме ситуацията, найстина първите минути наще бяха феноменални,но после чара ни се показа и паднахме, реванша не го мислете то е ясно, падаме с 2:0.