Last news in Fakti

26 Февруари, 2012 15:48 1 355 0

Платини: Германия е най-силният отбор в Европа

  • германия-
  • мишел платини-
  • най-силният отбор в европа

Президентът на УЕФА Мишел Платини заяви, че Германия разполага с най-силния отбор на Стария континент и е фаворит №1 на предстоящото европейско първенство в Полша и Украйна.

"Германците разполагат с най-добрия тим в Европа и за мен са фаворити за спечелването на титлата през лятото. Бундестима е пълен с обещаващи млади таланти. Иначе аз имам много кошмарни спомени свързани с германския отбор, защото едно време ни победи на полуфиналите на две последователни световни първенства", призна Платини, който през 1984 година изведе Франция до европейската купа в Париж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА