Last news in Fakti

21 Август, 2018 11:03 1 274 6

Григор Димитров: На нивото на Надал и Федерер съм

  • надал-
  • федерер-
  • ниво-
  • димитров-
  • тенис

"Нещо ми пречи да завърша усилията си подобаващо", заяви българският тенисист

Григор Димитров говори преди участието си на US Open, където за пореден път показа високи очаквания. Григор бе попитан за последния си мач срещу Джокович, в който игра много добре срещу бъдещия шампион на Мастърса в Синсинати, след което направи интересни признания.

Българинът каза, че чисто технически не отстъпва по нищо на най-добрите в света и има класни удари, каквито притежават Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер, но нещо му пречи да разкрие пълния си потенциал.

"Спортната кариера е като да строиш къща - прави се малко по малко, тухла по тухла. Аз вече съм достигнал високо ниво, но нещо ми пречи да завърша усилията си подобаващо. Убягват ми дребни детайли, без които не мога да победя най-силните. Чувствам, че съм на тяхното ниво и мисля, че те също го знаят. Сигурен съм, че ако работя и надграждам всеки ден, скоро ще разменим местата си", коментира българинът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гост

    10 3 Отговор
    Ганио ганио
  • 2 Е добре

    5 2 Отговор
    Добре, докажи се !
  • 3 Ники

    10 1 Отговор
    Сега Гришо , обясни им на тия двамата ... за какво ти е да печелиш титли от големия шлем ... след като си на едно ниво с тия дето и на финал не са играли ...
  • 4 за нищо не ставаш

    5 3 Отговор
    хахаха
    повярвал си лопар !
    за нищо не ставаш повече бе хасковски бек !
    каквото можа до тук това е има късмет - пропиля го
    има талант - не го разви - всички ти знаят силните и слабите страни и кой те фане те бие кат маче у дерек!
    от тук насетне ще подаваш топки на бабички и евентуално на някой евтин демо турнир ако те поканят !
  • 5 съвет

    2 1 Отговор
    Когато Господ иска да накаже някой , му взема разума най напред.
    Този юнак толкова ли е заслепен , че не знае някъде върви.
  • 6 борис бекер

    1 0 Отговор
    имах един приятел,който казваше:Надай се к..е за пияна п..ка,та така и нашият смешник .Нека си погледне статистиката за последната 1 го-дина в колко от турнирите е отпадал още в първият кръг и тогава да плещи глупости!