22 Август, 2018 14:27 729 0

Аутуори: Трябва да постигнем нашата цел!

  • аутуори-
  • цел-
  • лига европа-
  • лудогорец-
  • торпедо

"Опонентът за нас няма значение", заяви бразилецът

Главният мениджър на Лудогорец Пауло Аутуори коментира предстоящия мач от плейофите на Лига Европа срещу Торпедо (Кутаиси). Българският шампион гостува на грузинците на стадион „Михаил Месхи“ в Тбилиси утре вечер от 19:00 часа.

„Не ни интересува как се готви Торпедо и дали отлага своите мачове. Трябва да гледаме нашия отбор. Опонентът за нас няма значение. Важно е как ще свършим нашата работа. Имаме цел и трябва да я постигнем – да преодолеем този кръг и да продължим напред“, заяви Аутуори.

„Най-лошото е да мислим за нивото на противника. Понякога си мислим, че съперникът е твърде ниско и не очакваме трудности, друг път се оказва много по-трудно и ставаме по-притеснени. Трябва да знаем, че ни чакат доста препятствия и трудности, готови сме да ги посрещнем”, допълни треньорът на Лудогорец.

„Искам да виждаме един конкурентен Лудогорец. Това е един процес. Нашият отбор се подобри доста от гледна точка на конкурентността. С всеки изминал ден, с всеки изминал мач прилагаме нашите стратегии по-добре. Може да се види това на терена. Независимо кой от футболистите играе, трябва винаги да го прави с нашите идеи. Ренан се възстановява, все още не е готов напълно. Нашата цел е цялата група да бъде заедно”, призна 61-годишният бразилец.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА