23 Август, 2018 13:02 1 558 0

Аржентинец ще се бие с Тервел Пулев

  • брузесе-
  • пулев-
  • съперник-
  • отказ-
  • бокс

Леонардо Дамиан Брузесе е новият вариант за съперник на българския боксьор

Аржентинецът Леонардо Дамиан Брузесе е третият вариант за съперник на Тервел Пулев за мач на 27 октомври, след като предишните двама опоненти се отказаха. Това съобщи фейсбук страницата Професионален бокс. Двубоят се очаква да бъде за пояса на Европейския съюз в полутежка категория. Двете страни имат срок до 5 септември да се разберат или ще се проведе търг.

35-годишният южноамериканец живее от няколко години в Италия. Той има 19 победи (6 с нокаут) и 5 загуби. Брузесе има два мача за пояса на Европейския съюз, в които е записал загуби. Той не е в най-добрата си форма, след като има две поражения в последните три срещи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА