Last news in Fakti

27 Август, 2018 12:27 1 018 0

Ел Маестро: Трябва да играем така и в големите мачове

  • ел маестро-
  • цска-
  • верея-
  • похвала-
  • десподов-
  • джеси-
  • мауридес

"Трябваше да реагираме и го направихме", доволен е треньорът на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро похвали футболистите след убедителния успех с 4:0 над гостуващия Верея от шестия кръг на Първа лига и заяви, че те трябва да се наслаждават на играта така и в големите двубои. Кирил Десподов вкара два гола, а по един добавиха Едвин Джеси и Мауридес.

„Играхме доста концентрирано. Имахме трудна седмица, защото загубихме последния мач. Трябваше да реагираме днес и да спечелим. Добро представяне за всички. Никога не подценявам никого. Да, Верея не са вкарвали, не са печелили, но изиграха няколко мача, в които направиха 0:0. За нас такъв резултат щеше да бъде равен на загуба. Не е лесно срещу никой тим. Имахме няколко отлични индивидуални представяния днес“, коментира Ел Маестро след мача.

„Мисля, че всички атакуващи футболисти показаха, че имат качества, насладиха се на мача. Трябва да го правим и в големите двубои. Знаем, че формата ни няма да бъде една и съща във всеки един мач. Днешният мач трябва да бъде отправна точка за следващите двубои. Така трябва да играем в предни позиции“, добави наставникът на „червените“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА