Last news in Fakti

6 Март, 2012 14:18 779 3

Стойчо бе представен официално като наставник на ЦСКА

  • цска-
  • стойчо младенов-
  • димитър пенев
Стойчо бе представен официално като наставник на ЦСКА - 1
Снимка: Младенов

ЦСКА официално има нов теньор и почетен президент. Това стана ясно от пресконференцията по представянето му като старши треньор на "червените".

Досегашният наставник Димитър Пенев пожела успех на Младенов и призова феновете за подкрепа. Стойчо Младенов пък обяви, че се е завърнал у дома и ще работи за бъдещи успехи на "червените".

Догорът на специалиста с ЦСКА е за 2 години и четири месеца с опция за удължаване за още две години. Той е получил уверение от ръководството в лицето на Димитър Борисов, че цялата спортно-техническа власт ще бъде в ръцете му.

"Имаме куп проблеми, но в движение ще подобряваме нещата. Ще гоним до дупка шампионската титла. Футболистите на ЦСКА могат много повече и ние ще сплотим колектива и ще създадем нужната организация", обяви Младенов.

"Времето ни притиска, но се надявам с нужната концентрация футболистите да разберат какво искам и отборът да представлява каквото искам да представлява", добави новият старши треньор на "армейците".

На пресконференцията бе обявено и освобождаването на спортно-техническия директор Драголюб Симонович.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    chorbata iako se oplashiha ot zagubata i goniat vsichko nared.hahaha
  • 3 Александър Стефанов

    0 0 Отговор
    Uspeh i umnata.