Last news in Fakti

2 Октомври, 2018 15:57 1 372 4

Пелето разказа за трансфера си от ЦСКА в Левски

  • цска-
  • левски-
  • договор-
  • трансфер-
  • пелето-
  • ангелов

"Никой от ЦСКА не ме потърси и отидох при "сините", заяви полузащитникът

Бившият футболист и спортен директор на Левски Станислав Ангелов върна лентата доста назад във времето, разказвайки любопитни факти от кариерата си.

"Емоционално винаги съм бил от Левски. Затова бях и доволен, когато преминах там, въпреки че играех за ЦСКА и това се коментираше много. В интерес на истината търкането между двата отбора напоследък се загуби. Намеси се и друг кандидат за слава у нас. Имам мачове и от двете страни на барикадата. И като футболист на ЦСКА ходех на мачове на Левски, но тогава феновете бяха много толерантни. Винаги обаче съм бил абсолютен професионалист", коментира Пелето при гостуването си в Livesport.bg.

"Шест месеца преди да ми изтече договорът с ЦСКА, с Боби Божинов се бяхме разбрали за продължението му. Започнаха обаче някакви бъркотии да стават в клуба. Докато не ми свърши договорът и не се разбра, че отивам в Левски, никой в ЦСКА не ми предложи нов", припомни Станислав Ангелов.

"Левски побеждава, аз му се радвам. Имат прекрасен треньор", добави Пелето.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЧИЧО БОРЕ

    3 4 Отговор
    Този не беше ли крал от клуба си ,който му е дал всичко във футбола.
    Всички натирени се мазнят на Синята общност с изявления против ЦСКА.Ако го нямаше ЦСКА нямаше да има и Левски и обратно.Едни от най добрите Левскари са били част от ЦСКА преди това.Обратното е невъзможно
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 969

    1 0 Отговор
    Не са сбъркали кой знае колко като не са предложили нов договор .
  • 4 гощо

    0 1 Отговор
    Поредният пуснат поради некадърност да си ходи от ЦСКА и намерил място на Герена. Да не ги изброявам колко са. Мъри Стоилов,Пелето,къв беше оня сърбина дето чак БГ паспорт му дадохме и игра за националният.Пажин ли как беше?!? Христо Йовов,Боримиров. Да не пропусна някой.И най голямото леке сред фенове и вече деятели Тити Папазов.Боядиса се само и само да лапка.