Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 13:58 7 710 11

Какво ще се случи с Нурмагомедов?

  • нурмагомедов-
  • уайт-
  • ufc-
  • макгрегър-
  • титла-
  • хонорар-
  • наказание

Дейна Уайт с последна информация по казуса

Президентът на UFC Дейна Уайт даде разяснения по казуса с титлата и хонорара на руския боец Хабиб Нурмагомедов след скандала, разразил след победата му над Конър Макгрегър в най-значимия ММА мач за годината в Лас Вегас.

След битката дагестанецът прескочи оградата на октагона и нападна хора от екипа на ирландския си съперник. След това се появиха информации, че Нурмагомедов може да остане не само без паричния си хонорар за битката, но и без шампионската си титла.

„Хабиб все още не е получил своя хонорар. Не е изключено част от парите да бъдат удържани като глоба, а може и цялата сума. Това още не е решено напълно. Едно е ясно: Нурмагомедов ще запази шампионския си пояс. Има вероятност да му бъде забранено да се бие на територията на САЩ за период от 4-6 месеца. UFC няма планове да провежда мачове с негово участие извън територията на Щатите“, коментира Уайт.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    21 21 Отговор
    Любезно му показаха вратата! Рекламодателите от дагестански "руснак" полза нямат.

    Коментиран от #9

  • 2 Каубой

    32 9 Отговор
    Каква врата бе !? 27:0 да ти говори нещо ? Бойното шоу в октагона на
    UFC се прави именно с истински и доходоносни бойци като Хабиб.Каквото и наказание да му наложат пак ще бъде поканен лично
    от Дейна Уайт за връщане в октагона.Но дали Хабиб ще приеме това е друг въпрос. Надявам се да се завърне и да защити титлата си.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 ММА

    11 1 Отговор
    Преразказана конференцията на Дейна обаче не съвсем. Човека каза че UFC е най-малкият проблем на Хабиб защото има разследване от щатската комисия. Ако комисията спре правата му за по-дълъг период колана ще бъде отнет както многократно се случва досега примерно на Конър поради 2 годишна почивка, Тони заради злополука и т.н. Тоест UFC ще му вземе колана само ако щатската комисия го накаже да не играе за дълъг период примерно повече от половин година. Другият вариант е ако не му дадат виза за САЩ. Феновете искат истински мачове и Конър и Хабиб им ги дават макар че са коренно различни извън клетката, така че UFC няма изгода да ги наказва.
  • 5 Брат ми

    8 32 Отговор
    Сиганска им работа.Бат. руснакът.И името му руско и номерата му руски.Наказание до живот.

    Коментиран от #6, #7, #10

  • 6 ЦСКА умре

    9 21 Отговор

    До коментар #5 от "Брат ми":

    А така! А даже "Руснака" Хабиб не е Руснак, а Ислямски MMA боец (т.е. Иракчанин).
  • 7 Чукундур

    10 2 Отговор

    До коментар #5 от "Брат ми":

    Кравари вие сте си наказани по рождение,жалко че за простаците като вас няма лечебни заведения,и да имаше щяха да са препълнени
  • 8 Коко

    13 3 Отговор
    Двоен стандарт, пияндето троши автобуси, хвърля столове по хората на единия му счупи главата и нито глоба, нито наказание нищо, другия го напсуваха обидиха баща му и семейството му скочи дори не успя да го удари и още малко и доживот ще го накажат ...
  • 9 земята вика лунатика

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Реалист":

    Ти нещо маи не си добре.Премисли ги нещата отново.Все пак тоя спорт го плащат хора дето обичат да гледат бая от тези работи.Дори американците се изтрепват да гледат ментето на това дето стана.Викат му кеч.
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 АзВечеСъмТе

    0 1 Отговор
    Не е двоен стандарт - едното става на паркинг, другото в препълнена зала излъчвано по телевизията с рекорден брой гледащи. Данчо белия(Дейна уайт) му се плачеше направо от глупостите на хабибчо, не му издържаха нервите на момчето, недорасъл е като личност, дребно момче ще си остане. Данчо белия - .."той го победи, пред всички, пред целия свят. Той е шампионът; онзи отвън дето му подвиква е никой, безизвестник. Трябваше единствено да му сложа шампионския пояс и да празнуваме. .. Но сега е друго.." Комисията също ще иска да даде ясен знак, че така няма да е бъде, иначе ще стане практика. На мача бе и губернатора на Невада, а комисията докладва на него. Данчо каза, че не е добре губернатора да напуска през глава по време на мелето..