Last news in Fakti

9 Октомври, 2018 15:40 1 518 6

Изненада! Аутуори си тръгва от Лудогорец

  • лудогорец-
  • аутуори-
  • лични мотиви-
  • раздяла-
  • напускане

Бразилецът напуска поради лични мотиви

Ръководството на Лудогорец взе решение да удовлетвори молбата на старши треньора Пауло Аутори договорът му с клуба да бъде прекратен по взаимно съгласие. Мотивите на бразилския специалист са лични, обявиха шампионите.

Съгласно уговорката Пауло Аутори ще води отбора в мача срещу Левски на 20 октомври, след което ще си замине от България.

Начело на българския шампион ще застане Антони Здравков, досегашен помощник на Аутори и треньор на Младежкия национален отбор. Той ще дебютира като старши треньор в мача с кипърския АЕК Ларнака.

Новината за напускането на Аутори беше съобщена днес на футболистите, които се готвят за мача с Левски на тренировъчния комплекс на клуба.

Дългогодишният спортен директор на Лудогорец Методи Томанов също беше освободен от поста с решение на Управителния съвет на клуба. Очаква се в близките дни ръководството на "орлите" да направи структурни и организационни промени и да обяви кой ще заеме овакантената позиция.
Управителният съвет на клуба благодари на Томанов за всеотдайната работа през годините. Той е с основна заслуга за селекцията в Лудогорец от средата на 2011 година и има съществен принос за успехите на отбора в българското първенство и на европейската сцена.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Реалист

    5 0 Отговор
    Добро решение но Здравков го чака "ада на бразилската джунгла" - не знам как точно ще ги накара да си подават в атака като и досега изолираха Кешеру. Марселиньо е вече стар и не бяга. Вандерсон се лакоми и не подава. Кошмар.
  • 2 Честито

    1 0 Отговор
    Здравков е номенклатура.За нищо не става(вижте докуде я докараха младржите).Честита шампионска титла на Пеевски
  • 3 Цар Вул

    0 7 Отговор
    Много важно!!!За "свинете"/от ДОМУЗ/нищо ново!!Явно и той е неудобен като "Херо,Меро и Пиперо!Виждат,че тяхната вече е изпята и всички плъхове напускат кораба начело с капитана!!!Свърши се вече!От тук нататък ъщо като Лестър,а нищо чудно догодина да изпаднат-ами няма я вече оная лапачка!!Има друг вариант!Мутанта от 1948!Едно е да си от Разград,а съвсем друго от София!Все едно ли е да си първи от село или последен от града!Само ЦСКА!!!!!!

    Коментиран от #5

  • 4 Guðmundsson

    6 4 Отговор
    Левски Шампион, а делиормаци и микренските к*рви ще зяпат титлата през крив макарон!!!
  • 5 Guðmundsson

    8 3 Отговор

    До коментар #3 от "Цар Вул":

    Ц(*ка умре, братле!
  • 6 боцмана

    1 0 Отговор
    Здравков е следващият. Гелосания затяга кранчето. Може и варианта с мутанта да се окаже истина. Ще поживеем , ще видим.