Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 12:57 2 084 4

Аутуори напусна Лудогорец, защото...

  • лудогорец-
  • аутуори-
  • напускане-
  • томанов

"Не искам да оставам, след като човекът, който ме доведе, си тръгва", заяви бразилецът

Треньорът на Лудогорец Пауло Аутуори изтъкна основната причина за решението си да се раздели с българския шампион. Бразилецът разкри, че си тръгва от Разград заради хронологично обявеното по-късно напускане на спортния директор Методи Томанов. Според специалиста не е било редно при това положение да продължи работа в клуба.

„Нямаше да бъде етично от моя гледна точка да продължа, след като бе махнат човекът, който ме доведе в клуба”, заяви 62-годишният бразилски специалист пред globo.com.

„Всичко се случи по много естествен път, дотолкова че ще продължа да водя тренировките до 20 октомври. Просто искам да благодаря за периода, който изкарах тук на най-високо ниво, както и да похваля отличните инфраструктура и организация на клуба“, добави Паулу Аутуори.

Под ръководството на бразилеца „орлите“ са изиграли до момента 23 мача, записвайки 15 победи в тях. Лудогорец не успя да се класира за групите на Шампионската лига, но влезе в тези на втория по значимост турнир на Стария континент – Лига Европа. Аутуори спечели с тима Суперкупата на България преди старта на сезона след успех срещу Славия.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Роналдо

    3 3 Отговор
    Бразилски идиот ... Само изгониха Херо , заради това недоразумение , а се оказа , че отбора стоеше в пъти по-добре при Херо ...

    Коментиран от #2

  • 2 ЦСКА умре

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Роналдо":

    КРИСТИАНО ПРОДАЛДО В ЗАТВОРА ЗА 20-30 ГОДИНИ, АКО НЕ ПРЕМИНЕ В ГАЛАТАСАРАЙ!
  • 3 Денислав

    3 0 Отговор
    Прав му път. Да се връща чичо Гошо Спасителят
  • 4 Бог рече

    5 0 Отговор
    Има само един треньор за Лудогорец и името му е Георги Дерменджиев!