9 Март, 2012 11:04 822 0

Стойчо Младенов се заяде с Левски

  • младенов-
  • цска-
  • левски-
  • лудогорец-
  • борисов-
  • славия-
  • черно море-
  • локо (сф)-
  • локо (пд)
Стойчо Младенов се заяде с Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Новият наставник на ЦСКА Стойчо Младенов се заяде с вечния враг на "червените" Левски още преди да запише официален дебют начело на "армейците", което ще се случи в предстоящия мач с Калиакра на 11 март. Както е известно, Младенов пое ЦСКА за трети път в треньорската си кариера след загубата на тима с 0:2 от Черноморец на старта на пролетния полусезон в "А" група.

"Едно голямо евала за това, което правят в Лудогорец  и което постигат до този момент като резултати. Браво и за условията за работа, които изграждат като база. Работят на много високо професионално ниво. Другият отбор - Левски, знаем, там малко има държавна намеса, знаем каква директива е поставена там, но ще гледаме да се преборим, да парираме ударите под кръста. Ще се борим и ще видим", заяви пред TV7 Младенов, коментирайки основните конкуренти на ЦСКА за титлата.

"Ще гоним целите си с всички сили и с всички възможни позволени средства. Ако не успеем да ги постигнем сега, гарантирам, че следващата година ще имаме такъв отбор, какъвто сме имали и в двата ми предишни престоя на "Армията", добави Младенов.

Междувременно стана ясна и целта, която е поставена на легендата на клуба. Босът на ЦСКА Димитър Борисов е определил като "задължителни победи" всички мачове до дербито с Левски. Това означава, че пред Младенов стои за цел да направи 9 поредни победи като двубойте са с Калиакра, Монтана, Локо (Сф), Локо (Пд), Берое, Видима-Раковски, Светкавица, Славия и Черно море.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА