Last news in Fakti

10 Март, 2012 12:45 888 0

Райконен готов за завръщане

  • райконен-
  • формула 1-
  • барселона-
  • болид-
  • булие-
  • ромен
Райконен готов за завръщане - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Кими Райконен е готов да се завърне във Формула 1 и да впечатли своите критици. Финландецът направи силни изяви с тима на Lotus в предсезонните тестове, но за съжаление в последния тест в Барселона, той и неговият екип не присъстваха на пистата заради проблеми с болида. Въпреки това, отборният шеф на Lotus Ерик Булие сподели, че финландецът е напълно готов да се завърне:

"Смятам, че той вече ни показа на какво е способен. Никога няма да можем да си върнем четирите дни, които загубихме. И Кими и Ромен щяха да са много доволни. Това обаче вече е зад нас. С Кими нямаме проблеми, той е напълно готов да се завърне. На Ромен обаче му липсва опит. За щастие той показа невероятно развитие през тестовете и вярвам напълно в неговите възможности.", сподели той.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА